Rosenhaven. En guidet meditation

Rosenhaven er en guidet meditation, som egner sig til alle. Den kan bruges af lidt større børn (fra ca. 10 år) og voksne, og det betyder ikke noget, om du er nybegynder eller vant til at meditere. Den kan bruges til ren og skær afslapning og afkobling efter arbejds- eller skoledagen eller til at afhjælpe stress og angst eller andre psykiske lidelser.* Rosenhaven er ikke en religiøs form for meditation. Den indeholder ikke nogen religiøse eller åndelige indslag og kan derfor bruges af alle uanset tro eller livsanskuelse.

Det eneste, du som lytter skal gøre for at udføre meditationen, er at følge fortællerens instruktioner. Hun starter med at tage dig igennem en enkel indledende afspændingsøvelse og hjælper dig derefter med at visualisere oplevelsen af at befinde dig i en smuk rosenhave, hvor du kan slappe af og opnå hvile.

Lyt ikke til denne meditation, mens du kører bil eller fører et andet køretøj. Hvis du vil lytte til meditationen i nærheden af andre, som fører et køretøj – f.eks. hvis du er passager i en bil eller bus – skal du anvende hovedtelefoner.

*Forskning viser, at alle former for meditation og afspænding har en positiv effekt på vores mentale helbred. Det kan dog ikke erstatte medicinsk pleje. ¨

Meditationen er oversat af Joan Smidt. De engelske og svenske udgaver er indlæst af mig. På dansk er Rosenhaven indlæst af Iben Plesner, en af Danmarks mest benyttede og erfarne kvindelige speakere.

Share:

DETAILS

ISBN:

9789189073135

Language:

Danish

Narrator:

Iben Plesner

Release Date: 

June 14th, 2021

Background Cover Image:

CanStockPhoto/[Seqoya]

Background Music:

by Christopher Lloyd Clarke

Composer’s Website:

enlightenedaudio.com